Friday, September 19, 2014

H ντουλάπα της blogger Chriselle Lim!


Το όνειρο που κάθε γυναίκα θα ήθελε να πραγματοποιήσει!
Είμαστε γυναίκες και έχουμε ιδιαίτερη αγάπη στα ρούχα, τα παπούτσια, τις τσάντες και τα αξεσουάρ. Όνειρό μας να είχαμε ένα δωμάτιο ντουλάπα (walk-in closet) που θα αποτελούσε το δικό μας προσωπικό βασίλειο! Όλες βέβαια προσπαθούμε ανάλογα με τη διαρρύθμιση του χώρου μας, να έχουμε την τέλεια ντουλάπα, τον δικό μας dressing κόσμο. Αλλά δυστυχώς λίγες είναι αυτές που το πραγματοποιούν.
Μια από αυτές είναι και η διάσημη blogger Chriselle Lim, που πρόσφατα με τη βοήθεια της εταιρίας LA Closet Design, πραγματοποίησε το όνειρό της και απέκτησε την ντουλάπα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει! Ένας χώρος γεμάτος ρούχα από high fashion brands, παπούτσια και αξεσουάρ, που το καθένα βρήκε τη θέση του, εν μέσω ωραίας αισθητικής, με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.
Chriselle ενθουσιασμένη λέει πως πάντα πίστευε ότι η ντουλάπα ήταν απλά ένα μέρος για να αποθηκεύει τα ρούχα της. Τώρα πραγματικά ανυπομονεί να πάει στη ντουλάπα της και να διαλέξει τι θα φορέσει. Τέλος σημειώνει πως έχοντας ένα τέτοιο χώρο για να αποθηκεύσεις τα ρούχα σου, είναι πραγματικά σα να ζεις σε άλλο κόσμο! Να προσθέσω… “σ’ έναν όμορφο κόσμο”. Enjoy!

No comments:

Post a Comment