Saturday, October 8, 2011

Versace for H&M! First Ads, First Looks!



‘Άλλη μια μεγάλη συνεργασία μας επιφυλάσσουν τα H&M γι΄αυτό το χειμώνα. Η γνωστή αλυσίδα ρούχων, συνεχίζοντας το επιτυχημένο concept των προηγούμενων ετών, συνεργάζεται φέτος με τον οίκο Versace, για τη δημιουργία μιας iconic συλλογής, σχεδιασμένη από την ίδια τη Donatella Versace
Η συλλεκτική συλλογή θα είναι μια αναδρομή στην ιστορία του οίκου Versace και θα περιλαμβάνει μοναδικά κομμάτια σε ρούχα και είδη σπιτιού, από δέρμα, εντυπωσιακά μοτίβα και χρώματα, από πολύ καλά υλικά και κυρίως στις προσιτές τιμές των H&M. Η συλλογή αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τις 17 Νοεμβρίου σε περισσότερα από 300 καταστήματα Η&Μ παγκοσμίως, καθώς επίσης και online.




Στο Παρίσι ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες διαφημίσεις της κολεξιόν, ενώ στο fashion show του οίκου Balmain , η Anna Dello Russo εμφανίστηκε με δερμάτινο φόρεμα από τη νέα συλλογή Versace for H&M. Με το ίδιο φόρεμα φωτογραφήθηκε και η Donatella για το περιοδικό Elle UK.




Η επίσημη πρώτη παρουσίαση έγινε για editorial της Vogue Russia όπου έχουμε και εικόνες από το lookbook της σειράς με πρωταγωνίστρια το αγαπημένο μοντέλο του οίκου Versace, Abbey Lee.











No comments:

Post a Comment