Wednesday, September 17, 2014

Burberry Prorsum Spring 2015 RTW


Το show που μύριζε Άνοιξη στην καρδιά του Σεπτέμβρη!
Εκτός από τα παπούτσια που δεν υπήρχαν ψηλοτάκουνα, το show του οίκου Burberry για την Άνοιξη του 2015 τα είχε όλα! Χρώματα, λάμψη, σουέτ, gloss υφές, τούλια και λουλούδια. Συμπέρασμα..." Η άνοιξη του 2015 προμηνύεται ρομαντική!"
Αέρινα φορέματα και prints εμπνευσμένα από τη Βρετανική ύπαιθρο, που ζωντανεύει την άνοιξη προσμένοντας το καλοκαίρι, ήταν το χαρακτηριστικό της νέας συλλογής, που ο Christopher Bailey υπέγραψε για τον οίκο Burberry.
Αποχρώσεις από το πράσινο γρασίδι, με υπερμεγέθη πεταλούδες και αφαιρετικά μοτίβα αγριομελισσών και slogans τυπωμένα με τις λέξεις "έντομα", "λουλούδι," "ήλιος",  ήταν η έκπληξη που ήρθε μέσα από τα prints της νέας συλλογής.
Σημείο αναφοράς αποτελούν για ακόμη μια φορά οι εμβληματικές καπαρντίνες, οι οποίες φέτος είναι εμπριμέ και εμπλουτίζονται με νέα στοιχεία, όπως gloss υφές σε μανίκια και γιακάδες. Αγαπημένο μου σημείο στη συλλογή οι τσάντες φάκελοι, με παιχνιδιάρικα prints, που ακολουθούν τα μοτίβα της νέας κολεξιόν, σε έντονα χρώματα και σχέδια. Να σημειώσω ότι τις λάτρεψα!!!
Παρακάτω, μπορείς να ρίξεις μια ματιά για να διαπιστώσεις και μόνη σου, όλα όσα γράφω. Ακόμα καλύτερα σου προτείνω να παρακολουθήσεις και το video από το χθεσινό show στο Λονδίνο. Enjoy!

No comments:

Post a Comment