Wednesday, October 15, 2014

2H HELEN HELIOTOY



Η νέα it bag με ελληνική υπογραφή!
Πρόσφατα ένα νέο brand έκανε την εμφάνισή του στον κόσμο της ελληνικής μόδας. Μια προσπάθεια που σύντομα θα ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και θα αγαπηθεί από κάθε fashionista, που ψάχνει ξεχωριστά αντικείμενα μόδας για extra style points εμφανίσεις!
Η Ελένη Χελιώτου δημιούργησε μια συλλογή από πρωτότυπες τσάντες, που απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα, βασισμένες στo ιδιαίτερο design, όπου παντρεύει δυο φαινομενικά αταίριαστα υλικά, τοPlexiglas και το δέρμα!
Η συλλογή με την ονομασία “2H”, καταφέρνει να φέρει σε αρμονία δύο αντίθετους κόσμους και να παντρέψει κάτω από το σύγχρονο design, το φουτουριστικό και κλασσικό στοιχείο, επιτυγχάνοντας να δημιουργήσει ένα νέο αντικείμενο πόθου, μια νέα it bag!
Η νέα αυτή σειρά αποτελείται από εργονομικά σχέδια, με μαγνητικά κλεισίματα, χειροποίητα αποκλειστικά, εστιάζοντας στην λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας (δέρμα nappa μοσχάρι και το υλικό νικέλιο) και το λογότυπο είναι χαραγμένο σε ασημί καθρέφτη. Έτσι η σχεδιάστρια επιτυγχάνει να δημιουργήσει ένα μινιμαλιστικό αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα οι τσάντες αυτές, αποπνέουν έναν αέρα πολυτέλειαςκομψότητας αλλά και μοναδικότητας.
Η ποικιλομορφία δε, των Plexiglas και των χρωμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί, διαφανή, στερεά, ή νέον, επιτρέπουν απεριόριστους συνδυασμούς, δημιουργώντας ενδιαφέρουσες στιλιστικές αντιθέσεις. Αναμφισβήτητα, οι νέες τσάντες της Ελένης Χελιώτου, θα αποτελέσουν το απόλυτο fashion πολυπόθητο κομμάτι που θα αγαπήσουμε όλες. Enjoy!

No comments:

Post a Comment