Wednesday, January 14, 2015

Marc by Marc Jacobs Spring Summer 2015 Ads.


Ο Marc Jacobs επιλέγει μοντέλα από τα social media!

Ήταν πριν μερικούς μήνες όταν για πρώτη φορά η διαφημιστική καμπάνια Marc by Marc Jacobs για το φθινόπωρο του 2014, στράφηκε στο Instagram και στο Twitter για την επιλογή μοντέλων. Προφανώς αυτή η νέα μέθοδος προσέγγισης μοντέλων στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, οπότε και η εταιρία αποφάσισε να τη χρησιμοποιήσει ξανά ώστε να βρει τα αστέρια για τη νέα καμπάνια της άνοιξης του 2015.
“Φαινόταν σαν μια μεγάλη ιδέα να αναζητήσω νέα πρόσωπα μέσω του Instagram”, ισχυρίζεται ο Marc Jacobs. “Θέλαμε οι διαφημίσεις μας να απευθύνονται στοχευόμενα στη νεολαία, και να εκπέμπουν το φρέσκο και νεανικό πνεύμα της συλλογής. Άλλωστε η σειρά Marc by Marc Jacobs δεν είναι μια δεύτερη γραμμή του οίκου, αλλά μια νέα συλλογή που σχεδιάζετε αποκλειστικά για τους νέους!”
Οι αιτήσεις για συμμετοχή έφτασαν τις 70.000, αλλά μόλις 50 ξεχώρισαν. Περίπου 30 φιναλίστ από όλο τον κόσμο πέταξαν στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια επιλέχθηκαν 9 άτομα για να πάρουν το ρόλο του μοντέλου και να φωτογραφηθούν από τον David Sims τον Μάιο που μας πέρασε.
Το αποτέλεσμα ήταν η καμπάνια να είναι πέρα από κάθε κλισέ και να μεταδίδει το σημερινό τρόπο ζωής των νέων.
Τώρα αν και εσείς θέλετε να συμμετάσχετε την επόμενη φορά, δεν έχετε παρά να χρησιμοποιείτε το hashtag #castmemarc κάθε φορά που ανεβάζετε μια φωτογραφία σας στο Instagram ή το Twitter. Και που ξέρετε,  μπορείτε και εσείς να γίνετε ένας από τους τυχερούς φιναλίστ που θα εμφανιστεί στην επόμενη καμπάνια Marc by Marc Jacobs. Good Luck!

Πως μπορείς να γίνεις και εσύ το νέο πρόσωπο, που θα φωτογραφηθεί για την επόμενη καμπάνια Marc by Marc Jacobs.

No comments:

Post a Comment