Friday, December 19, 2014

Winter White!


Πώς να φορέσετε το λευκό χρώμα το χειμώνα!
Πιστεύεις ότι το λευκό χρώμα είναι μόνο για το καλοκαίρι; Λάθος! Την πραγματικότητα αυτή, έρχονται για να επιβεβαιώσουν οι fashionistas των ισχυρότερων πρωτευουσών της μόδας, όπως το Παρίσι , το Μιλάνο και η Νέα Υόρκη, οι οποίες και δεν διστάζουν να προτιμήσουν λευκά σύνολα στις χειμερινές τους εμφανίσεις, με αποτέλεσμα το λευκό να εγκατασταθεί οριστικά στους χειμερινούς καταλόγους των μεγαλύτερων οίκων μόδας.
Η παλέτα του λευκού χρώματος, έχει διάφορες αποχρώσεις. Off-whiteκρεμλευκό του πάγου και ανάλογα τη διάθεση μπορείτε να επιλέξετε μία από αυτές. Επιλέξτε τις σε total εκδοχή χωρίς κανένα δισταγμό για ένα απόλυτα αριστοκρατικό αποτέλεσμα ή φροντίστε επίσης να τις συνδυάσετε με ταμαύρα κομμάτια της γκαρνταρόμπας για έναν απόλυτα κομψό συνδυασμό. Ιδιαίτερα όσον αφορά ταπλεκτά ρούχα, το λευκό είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς είναι πολύ ζεστό και cozy χρώμα.
Πλέον είναι ένα από τα must χρώματα και του  χειμώνα. Σας φωτίζει, σας χαρίζει μοδάτες εμφανίσεις και συνδυάζεται εύκολα με πολλά! Enjoy!

No comments:

Post a Comment