Monday, January 19, 2015

Armani Hotel Dubai!


Όταν ο βασιλιάς του μινιμαλισμού σχεδιάζει για τη χώρα της υπερβολής!
Στο Ντουμπάι, έναν τουριστικό προορισμό που η υπερβολή σχεδόν επιβάλλεται, η παρουσία του βασιλιά του μινιμαλισμού Giorgio Armani, αποτέλεσε μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική! Ο μεγάλος Ιταλός Designerτο 2010, άνοιξε στο Dubai το πρώτο ξενοδοχείο που φέρει το όνομά του.
Ένα ξενοδοχείο πιστό στο στυλ του σχεδιαστή και τόσο διαφορετικό από όλα τα άλλα ξενοδοχεία που υπάρχουν στα εμιράτα. Το «Αrmani Ηotel Dubai» φιλοξενείται στο υψηλότερο κτίριο του κόσμο, το Burj Khalifa. Εμπνευσμένο από τον γκουρού του στυλ, το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτική είσοδο και καταλαμβάνει 11 ορόφους στο νέο εντυπωσιακό ουρανοξύστη του Ντουμπάι.
Τα δωμάτια διαθέτουν διακριτική κομψότητα με καμπύλες γραμμές και είναι διακοσμημένα με ιαπωνικό tatami και πολυτελή υφάσματα. Το Armani Hotel Dubai προσφέρει εκλεπτυσμένες επιλογές για φαγητό σε κάθε ένα από τα 7 εστιατόριά του! Επίσης, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο πολυτελές Spa, όπου προσφέρονται προσωπικές περιποιήσεις, ή μπορούν να απολαύσουν αγορές υψηλής ραπτικής στην gallery Armani, όπου διατίθενται προς πώληση κομμάτια από τη συλλογή.
Ένα είναι σίγουρο, αν ταξιδέψεις στο Dubai , θα πρέπει κάνεις μια στάση στο Armani Hotel Dubai. Και για να επιβεβαιώσεις το στυλ, την κομψότητα και την απλότητα που θα περίμενες από έναν χώρο που έχει την υπογραφή Armani οι παρακάτω φωτογραφίες θεωρώ πως είναι αρκετές! Bon Voyage!

No comments:

Post a Comment