Tuesday, November 11, 2014

Caroline de Maigret.


H Παριζιάνα που δεν διαπραγματεύεται τη θηλυκότητά της!
Γόνος παλιάς αριστοκρατικής οικογένειας η Caroline de Maigret είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές Παριζιάνες. Πρώην μοντέλο, μούσα πολλών σχεδιαστών, μουσική παραγωγός και ιδιοκτήτρια δισκογραφικής εταιρίας. Αποτελεί αγαπημένο πρόσωπο των φωτογράφων και οι street style εμφανίσεις της φιλοξενούνται σε πολλά fashion blogs.
Έχει καταφέρει με έναν ιδιαίτερο γαλλικό τρόπο, να συνδυάσει την αυθεντική ροκ πλευρά της, με το ultra chic casual στυλ. Επομένως, είναι η ιδανική επιλογή ως νέα ιέρεια της Lancome, η οποία επί χρόνια προβάλλει τα πρότυπα της νέας ομορφιάς και επιλέγει να εκπροσωπείται από γυναίκες σύμβολα της κομψότητας.
Πρόσφατα η Caroline, συνέγραψε με τρεις αγαπημένες Παριζιάνες φίλες της, ένα βιβλίο με τίτλο “How to Be Parisian Wherever You Are”, με ιστορίες για τις γυναίκες που επιθυμούν να καταλάβουν τι κάνει τις Γαλλίδες τόσο διαφορετικές, μοναδικές και ακαταμάχητες.
Caroline de Maigret, δεν διαπραγματεύεται τη θηλυκότητά της! Eίναι η κλασική Παριζιάνα που δεν επιτρέπει στον εαυτό της στυλιστικές ακρότητες και φροντίζει να κυκλοφορεί απλή και ανεπιτήδευτη. Είναι αυτό που λέμε… “French Chic”!
                                                          See more

No comments:

Post a Comment