Monday, June 6, 2011

Fedora Hats {summer love}


Τα καπέλα fedora αποτελούν αγαπημένο αξεσουάρ των stars όλου του πλανήτη και ειδικά  του Hollywood. Τα καπέλα ήταν πάντα ένα αξεσουάρ, που τραβούσαν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Ας μην ξεχνάμε, πως η Coco Chanel, ξεκίνησε την καριέρα της  φτιάχνοντας, μικρά, σπορ, καπέλα, έχοντας βαρεθεί τα υπερβολικά και πλουμιστά, που κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή! Από τότε, μέχρι σήμερα, πολλά έχουν αλλάξει, αλλά το συγκεκριμένο αξεσουάρ, θα  είναι πάντα πρωταγωνιστής



 Τα τελευταία τρία χρόνια, εμφανίστηκε στον στιλιστικό χάρτη το καπέλο FEDORA. Θυμίζει πολύ τα γνωστά Panama Hats, από την ταινία "Ο ράφτης του Παναμά" και έχει γίνει το απόλυτο "must have" των απανταχού stars και  fashionistas του κόσμου.
Η αυθεντική μορφή του, είναι το κλασικό ψάθινο καπέλο με τη μαύρη κορδέλα, γύρω του. Υπάρχουν βέβαια και πολλές παραλλαγές αυτού, όπως το να είναι μαύρα και πιο μικρά σε μέγεθος, καφέ, με λίγο country διάθεση, για να ικανοποιούνται όλα τα γούστα.



Όποιο στυλ κι αν διαθέτετε, ή θέλετε να υιοθετήσετε, υποκύψτε, με σιγουριά, στη γοητεία των καπέλων. Απλώς, φροντίστε να κάνετε τη σωστή επιλογή, σε σχέση με αυτό, έτσι ώστε να νιώθετε ο εαυτός σας φορώντας το!











No comments:

Post a Comment