Thursday, March 31, 2011

Once upon a time... vassilis zoulias spring summer 2011


Once upon a time…όταν ήμουν μικρή, στο σπίτι της γιαγιάς, λάτρευα να χάνομαι και να ξεφυλλίζω άλμπουμ με φωτογραφίες της.  Είχε την τύχη να “ζήσει”  τις  δεκαετίες του 50 – 60! Φορούσε πάντα υπέροχα φορέματα που αγκάλιαζαν τη νεανική της σιλουέτα και πρόσδιδαν έναν αέρα φινέτσας και ανεξαρτησίας. Κομψά παπούτσια και υπέροχες τσάντες ολοκλήρωναν τα σύνολά της.  Αν και δύσκολα τότε χρόνια, ντυνόταν γυναίκα, θηλυκή και αισθησιακή! Σκεφτόμουν…  “όταν μεγαλώσω έτσι θέλω και εγώ να ντύνομαι”. 



 Πέρασαν τα χρόνια και μεγάλωσα. Συνέχισα να λατρεύω τη μόδα, να την παρακολουθώ, να συζητώ για τις νέες τάσεις, δημιούργησα το δικό μου blog για να εκφράζομαι γι’ αυτήν και… είδα τη νέα συλλογή για την άνοιξη – καλοκαίρι του Βασίλη Ζούλια.



Ενθουσιάστηκα! Οι αναμνήσεις μου με γύρισαν στο παρελθόν… στο νεανικό άλμπουμ της γιαγιάς. Όλη η σειρά ήταν καταπληκτική! Βγαλμένη από σκηνές ταινίας με την Brigitte Bardot. Γραμμές που ακολουθούν το κορμί, τονίζοντας τα ωραιότερα σημεία του σώματος, το μπούστο, τη μέση και την περιφέρεια. Φορέματα σε γραμμή Α, στράπλες , κλος φούστες. Πραγματικά ρούχα άκρως θηλυκά!!! Επιτέλους, ας ντυθούμε “γυναίκες”.  Συγχαρητήρια στον Βασίλη Ζούλια. 










Love at first sight














No comments:

Post a Comment