Tuesday, November 27, 2012

Coats & Jackets Street Style

Σιγά σιγά το κρύο ξεκινάει και πρέπει να ετοιμαστούμε για τις πιο εντυπωσιακές μας εμφανίσεις, ώστε να αντιμετωπίσουμε με στυλ τον επικείμενο χειμώνα!. Παλτό, μπουφάν, μοντγκόμερι, παρκά, δερμάτινα jacket έρχονται στο προσκήνιο και ξεκινάει η περίοδος αναζήτησης για το ιδανικό πανωφόρι.


Το κλασικό παλτό στενό ή oversized είναι η πιο safe και κλασικά διαχρονική επιλογή για την γκαρνταρόμπα σου.
Αν θέλεις να ακολουθήσεις τις τάσεις αλλά δεν θέλεις να βγεις πολύ από την στιλιστική σου γραμμή αξίζει να σταθείς στο military trend που έχει κάνει δυναμική επανεμφάνιση στις πασαρέλες αλλά και στις γκαρνταρόμπες των fashion icon.



To δέρμα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι ένα κομμάτι που υπάρχει στην ντουλάπα της κάθε γυναίκας. Το δερμάτινο jacket έχει αγαπηθεί όσο κανένα γιατί μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και "δένει" με κάθε στυλ. Φέτος αποκτάει χρώμα, τρουκς και καπιτονέ σχέδια!


Η γούνα, η πιο hot τάση του χειμώνα εμφανίστηκε με νέα σχήματα και χρωματισμούς, σε μεγάλη ποικιλία. Είτε είναι το κυρίαρχο υλικό είτε απλά στολίζει μέρη του ρούχου η γούνα αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο σικ χειμωνιάτικα υλικά.


Τέλος, το κλασικό παρκά αναδείχθηκε σε κομμάτι - star της σεζόν και έχει ήδη κερδίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο καθημερινό στυλ των πλέον καλοντυμένων stars, αποτελώντας μια πολύ in fashion επιλογή.












































 





















No comments:

Post a Comment