Sunday, November 28, 2010

Plaits Fantasy Οι Πλεξίδες που Αγαπήσαμε

Αδιαμφισβήτητα η πλεξίδα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της καλοκαιρινής σεζόν. Στις πασαρέλες όμως την είδαμε να αποτελεί πρόταση και για τον χειμώνα. Σε διάφορα σχέδια, από την κλασική μέχρι τη γαλλική, έκανε την εμφάνισή της σε όλα τα catwalks. Εκτός από τις πασαρέλες αγαπήθηκε πολύ από πολλές διάσημες και έγινε μέρος της καθημερινότητάς τους.

Φέτος , η πλεξίδα επανέρχεται με μια πιο χαλαρή διάθεση, σε πιο απλές φόρμες επιτυγχάνοντας  στην καλύτερή του εκδοχή, το επιμελώς ατημέλητο look! Μπορεί να φορεθεί από το πρωί στα γραφείο και στα ψώνια έως το βράδυ στην έξοδο ή ακόμα και σε μια πιο επίσημη εμφάνιση.  Μία πρόταση για να πετύχεις αυτό το look είναι η πλεξίδα στο πλάι.
Άλλη μια τάση που αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας στις πλεξίδες φέτος το χειμώνα είναι η "πλεξίδα ψαροκόκαλο".  Μια πιο ιδιαίτερη εκδοχή, που καθημερινά αποκτά όλο και περισσότερους λάτρεις,  προσθέτει μια chic νότα στην όλη εμφάνιση!

Πλεξίδες λοιπόν και τον χειμώνα! Κλασικές, γαλλικές, στο πλάι, ψαροκόκαλο, όλες υπάρχουν για να μας κάνουν να μην ξεχνάμε το "κοριτσάκι" που κρύβουμε μέσα μας. Πάρτε θέση λοιπόν μπροστά στον καθρέφτη σας και καλή επιτυχία!

1 comment:

  1. Tις αγαπώ και τις αγαπώ ακόμη περισσότερο στη Blake Lively.

    http://filmwardrobe.blogspot.com/

    ReplyDelete