Sunday, November 21, 2010

"Dior Illustrated: René Gruau and the Line of Beauty"

Ο οίκος Dior  θέλοντας να γιορτάσει τα τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της μόδας  προχώρησε στην  πραγματοποίηση της έκθεσης  «Dior Illustrated: René Gruau and the Line of Beauty» στο Somerset House, στο Λονδίνο. 

 Η έκθεση παρουσιάζει για πρώτη φορά τα σχέδια του Gruau για τον οίκο Dior, παράλληλα με μια συλλογή από τα αρώματα που λάνσαρε ο οίκος από το 1949 μέχρι και το 2000.
Ο René Gruau (1909-2004), διάσημος Ιταλός εικονογράφος, ο οποίος άσκησε τεράστια επιρροή στο κόσμο της μόδας και της τέχνης κατά τη διάρκεια της ζωής του, είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον οίκο Dior. Εκπέμποντας στο ίδιο μήκος κύματος με το Cristian Dior, δημιούργησαν τη γυναίκα σύμβολο του οίκου, τη γυναίκα ορόσημο της κομψότητας! Chic and elegant!


 Όσοι από σας σχεδιάζετε ένα ταξίδι  στο Λονδίνο, είναι μια καλή ευκαιρία να επισκεφθείτε και το Somerset House. Η έκθεση έχει διάρκεια από 10 Νοεμβρίου 2010 έως 9 Ιανουαρίου 2011, καθημερινά 10:00–18:00. Καλή διαδρομή σε ένα νοσταλγικό ταξίδι του vintage και του στυλ!

No comments:

Post a Comment