Monday, November 22, 2010

Alexa Chung – Mulberry “Alexa” Bag

Η Αλέξα Τσανγκ, το 27χρόνο  μοντέλο και παρουσιάστρια του MTV, έχει γίνει τελευταία, πηγή θαυμασμού και αναφοράς σε όλο το διεθνές χώρο της μόδας!




Έχοντας κερδίσει επάξια τους τίτλους  “fashion icon” και it-girl κατάφερε να διαδραματίσει το δικό της ρόλο στη βιομηχανία της μόδας. Σχεδιαστές , όπως ο αυστηρός Καρλ Λάνγκερφελντ του οίκου Chanel ,για τον οποίο αποτελεί  πηγή έμπνευσης  και λατρεμένη του μούσα, της στέλνουν δώρο τα καλύτερα κομμάτια των συλλογών τους και τη βάζουν στην πρώτη σειρά των shows τους. Γιατί αν τα φορέσει η Αλέξα, έχουν γίνει αμέσως μόδα!


Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι  η εταιρεία πολυτελών δερμάτινων ειδών Mulberry ανακοίνωσε την κατά 79% αύξηση των πωλήσεών της από τη στιγμή που χάρισε το όνομα "Alexa"  σε μια τσάντα της σειράς της. Οι πωλήσεις της απογειώθηκαν και βρίσκονται στην αναμονή 9.000 πελάτισσες της εταιρείας για να την αποκτήσουν.



Η Αλέξα Τσανγκ, το νέο fashion icon, φαίνεται θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον επιφυλάσσοντάς μας πολλές στυλιστικές και όχι μόνο εκπλήξεις. Εν αναμονή…

No comments:

Post a Comment